10 fina skohorn

Ett skohorn är ett praktiskt redskap som alla bör ha i sina hem. Det är en enkel uppfinning med syftet att underlätta när du tar på dig skorna.

Utöver att de är väldigt praktiska passar de perfekt som ett dekorativt inslag i hemmet. Det finns nämligen många skohorn i olika eleganta utgåvor. Du kan läsa mer om skohorn på skolyx.se!

En lista på 10 fina skohorn

Mariella – skohorn mässing – Ett vackert skohorn tillverkad av metall, med en mässing plättering. Enkel och klassisk design.

Skolyx – Skohorn trä i högblank finish med gravyr 50 cm – Exklusivt skohorn som är möjligt att få med en personlig gravyr. Tillverkad i trä och lackad i högblank finish.

Edblad – skohorn blank – En riktig klassiker tillverkad i blankpolerat aluminium.

TRUEFITT & HILL LARGE – SHOE HORN – Ett skohorn gjort i horn och handtillverkad. Vilket gör att varje skohorn får sin unika prägel.

Oscar & Clothilde – Skohorn 60 cm mässing – Ett vackert skohorn som är tillverkad i mässing med ett dekorativt handtag.

Georg Jensen – Voyage Skohorn – Vackra skohorn tillverkad i blank aluminium. Perfekt för den som reser ofta. Skohornet är tillverkad så att den ska stå upp av sig själv! Mycket smidigt.

Ernst Skohorn – Skohorn Trä – Ett snyggt och praktiskt skohorn i naturfärgat trä med en minimalistisk stil.

Edblad – Skohorn Aluminium – Ett stilrent och elegant skohorn som kommer i olika utgåvor.

Georg – Skohorn, Ek – Tillverkad av ek och med en minimalistisk design som utstrålar nordisk design.

Normann Copenhagen – Skohorn svart – När detta skohorn togs fram var form och funktion ledorden. Det är ett stilrent skohorn som är både flexibelt och smalt.